geen artikelen € 0,00
  bestellen

Over ons 

Welkom bij Golf & Cadeau

 

Groot in Tinnen birdies !!!!

 

Golfencadeau.nl is de webwinkel met de meest praktische golfcadeaus.

U hoeft nooit meer na te denken wat u een golfliefhebber moet schenken met bijv. verjaardag, moeder- of vaderdag, sinterklaas, kerst of zomaar als aardigheidje. Een kijkje in onze webwinkel is voldoende. Wij hebben een selectie gemaakt uit allerhande praktische en leuke cadeautjes.

Golfencadeau.nl is in korte tijd gegroeid tot een van de grootste leveranciers van golfgeschenken, bedrukte golfballen, golfaccessoires en golfprijzen. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment geschenken voor de golfer.

 

Relatiemarketing

 

Golf is tegenwoordig niet meer weg te denken op het gebied van de relatiemarketing. Vooral bij wedstrijden, golfclinics, golftoernooien, bedrijfscompetities, is " lopen" met een goede relatie en daarmee de golfsport heel populair. Wij bieden daarom ook een groot assortiment aan promotie-artikelen en relatiegeschenken, zoals bedrukte golfballen, golfaccessoires, cadeausets, golfprijzen, golfgeschenken en vele andere nuttige en hebbedingen. Deze website geeft u een goed overzicht van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

Showroom

 

Woont u in Twente, dan is een bezoekje aan onze showroom de moeite waard.

U kunt dan al onze artikelen bekijken en direct meenemen.

Onze showroom is gevestigd aan de Torenlaan 42 te Hengelo (O).

Golf & Cadeau is een onderdeel van de Golf Trolley Specialist met jarenlange ervaring op het gebied van golfartikelen.

 

 

 

 

Torenlaan 42 7559 PJ Hengelo (0)

Telefoon 074-8200266

 

Wij verwelkomen u graag!