geen artikelen € 0,00
  bestellen

 

Algemene voorwaarden

 

1) Algemeen

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Golf & Cadeau. 

 

2) Bestellen

 

Bestellingen kunnen gedaan worden via onze webwinkel.  Indien dit niet lukt kunt u de bestelling per e-mail verzenden naar info@golfencadeau.nl. Er zal altijd vooruit betaald moeten worden.

 

4 ) Levering

 

Golf & Cadeau bepaalt de wijze van vervoer, indien de klant een bijzondere (afwijkende) vervoerswens heeft worden hier extra kosten voor berekend. Alle bestellingen worden op het opgegeven punt of straat adres afgeleverd. Als de klant een verkeerde straat of nummer heeft opgegeven zijn de kosten die dan extra gemaakt worden voor rekening van de klant.

 

Golf & Cadeau heeft een uitgebreid assortiment aan artikelen. Wij doen ons uiterste best om 99 % van de arikelen binnen 72 uur bij u aan te leveren. Er zijn een aantal artikelen waar een levertijd op zit. In overleg met de klant wordt hier een regeling of een alternatief  getroffen om de artikelen zo spoedig mogelijk te leveren. Golfencadeau.nl behoudt  het recht om bestellingen in gedeeltes af te leveren, hier zullen geen extra kosten voor worden berekend.

 

5) Betaling

 

Betaling geschiedt vooraf via ideal of vooruitbetaling per bank of giro of op nader op de website uiteengezette voorwaarden.

 

6) Retouren

 

De klant heeft het recht om de geleverde artikelen binnen zeven werkdagen na ontvangst te retourneren in originele verpakking en met een kopie van de factuur en met de reden van de retourzending. De artikelen moeten ongebruikt zijn en correct zijn geretourneerd.

 

De artikelen die retour worden gezonden moeten vooraf bij  Golf & Cadeau gemeld worden met de reden waarom deze retour worden gezonden. De retour zendingen zijn voor rekening van de klant. Als het artikel bij de Golf & Cadeau is binnen gekomen wordt in overleg met de klant, een alternatief of een gelijkwaardig produkt geboden of de klant krijgt zijn geld terug. De verzendkosten worden in dit geval niet vergoed.

 

Als de door Golf & Cadeau geleverde artikelen niet binnen  10 werkdagen zijn teruggezonden worden deze niet meer geaccepteerd.

 

Artikelen die gebruikt of beschadigd zijn en niet in de orginele verpakking zitten, worden niet vergoed.

 

8 ) Garanties

 

De Golf & Cadeau verkoopt artikelen  met een uitstekende kwaliteit.

 

Golfencadeau levert uitsluitend cadeauartikelen waar geen garantie op gegeven wordt. Wanneer de artikelen beschadigd aankomen na transport kan het artikel direct in de verpakking retour gezonden worden. In  dat geval wordt het artikel opnieuw opgestuurd.  

 

9) Aansprakelijkheid

 

De Golf & Cadeau is absoluut niet verantwoordelijk voor eventuele vervolgschade, door o.a. ondeskundig gebruik.

 

Golf & Cadeau heeft met veel zorg Golf & Cadeau samen gesteld, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele druk en zetfouten.

 

10) Geschillen

 

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing

 

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08106723

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wij berekenen verzendkosten voor Nederland!!!

Golf & Cadeau is na het tot stand komen van de overeenkomst bevoegd wijzigingen in het tarief van o.a. BTW of andere heffingen door te berekenen.